LAMINAAT

STERK & ONDERHOUDSARM

Wil je een trap met de uitstraling van hout, maar dan onderhoudsarm en vriendelijk geprijsd? Denk dan aan laminaat. Tegenwoordig is de kwaliteit van laminaat zo hoog, dat het nauwelijks nog te onderscheiden is van echt hout.

LAMINAAT OVERZETTREDEN

 

DE VOORDELEN VAN LAMINAAT TRAPBEKLEDING

Daarnaast is laminaat op je trap is een duurzame keuze. Ook is laminaat trapbekleding onderhoudsvriendelijk, antislip en slijtvast. Wij werken met laminaat overzettreden. Dit zijn nieuwe treden van laminaat die over de oude trap heen worden geplaatst. Iedere tree wordt op maat gemaakt en verlijmd op de oude tree. Op deze manier geniet je snel van je nieuwe trap.

 

OPEN OF GESLOTEN TRAP

Bij een gesloten trap heb je de mogelijkheid om de stootborden in een ander materiaal te bekleden of in een andere kleur af te werken. Bij een open trap zullen wij ook de onderkant van de treden bekleden, waardoor je een mooi geheel hebt.

 

MOGELIJKHEDEN EN AFWERKING

Wij werken altijd met hoogwaardige materialen waardoor je trapbekleding jarenlang mooi blijft. Laminaat heeft geen afwerking nodig. Het is wel mogelijk om de treden te voorzien van een antislipstrip, verlichting en de wangen van de mee te bekleden. Wij kunnen ook voorzien in een bijpassende trapleuning.

Kom langs in onze winkel om de gehele collectie te bekijken. We komen ook graag langs om je te adviseren wat de beste keuze is voor jouw trap en interieur.

Bekijk ook 

VLOEREN 

Raamdecoratie

Onderhoud