PVC

Uniek en persoonlijk

Wil je een trap met een unieke en persoonlijke uitstraling? Kies dan voor PVC trapbekleding, de mogelijkheden in design zijn namelijk eindeloos. Doordat PVC zo gemakkelijk te bewerken is, is het zeer geschikt voor een trap. PVC is toepasbaar voor alle soorten trappen.

PVC TRAPBEKLEDING

DE VOORDELEN VAN PVC TRAPBEKLEDING

PVC is geluiddempend, slijtvast en makkelijk te reinigen. Het is een zacht product dat fijn voelt aan blote voeten. PVC is in veel verschillende designs verkrijgbaar. Zo kan je kiezen voor houtlook, steenlook, betonlook en prints. Of ga voor een combinatie.

Je kan de tapbekleding laten aansluiten op je huidige PVC of anders soort vloer of juist voor een contrast gaan.

OPEN OF GESLOTEN TRAP

Bij een gesloten trap heb je de mogelijkheid om de stootborden in een ander materiaal te bekleden of in een andere kleur af te werken.

Bij een open trap zullen wij ook de onderkant van de treden bekleden, waardoor je een mooi geheel hebt.

MOGELIJKHEDEN EN AFWERKING

Wij werken altijd met hoogwaardige materialen waardoor je trapbekleding jarenlang mooi blijft. PVC heeft geen afwerking nodig. Het is wel mogelijk om de treden te voorzien van een antislipstrip, verlichting en de wangen van de mee te bekleden. Wij kunnen ook voorzien in een bijpassende trapleuning.

Kom langs in onze winkel om de gehele collectie te bekijken. We komen ook graag langs om je te adviseren wat de beste keuze is voor jouw trap en interieur.

Bekijk ook 

VLOEREN 

Raamdecoratie

Onderhoud