gordijnen

sfeer, warmte en beschutting

Dat zijn een van de vele eigenschappen van een gordijn. Niet alleen geeft een gordijn de finishing touch aan je interieur.
Het zorgt ook voor warmte, door de kou van de ramen tegen te houden en voor beschutting tegen zonlicht of binnenkijken.

GORDIJNEN

SOORTEN GORDIJNEN

Gordijnen zijn er in vele soorten; van velours tot linnen, van verduisterend tot semi- of lichtdoorlatend. Van hele brede tot smalle stroken, van kort tot lang. Met een enkele plooi of een driedubbele, voor aan een rails of een roede. We bieden de design-collectie van J.A.B., Silvera, Eijffinger, Kobe en Essente. Alle gordijnen worden op maat gemaakt in ons atelier.

 

KIEZEN VAN HET JUISTE GORDIJN

Bij het kiezen van een gordijn komt een hoop kijken. We komen graag bij je thuis om te bepalen welk gordijn het beste bij jouw woning en de ruimte past. We kijken naar de lichtinval, de sfeer van je interieur en naar de woonsituatie.

Heb je bijvoorbeeld een donkere woning, dan zijn donkere en zware gordijnen niet aan te raden. Hangen er radiatoren aan de muur? Dan raden lange gordijnen die over de verwarming vallen af omdat deze de warmte tegenhouden.

 

MEET & OPHANG SERVICE

Onze medewerkers meten altijd alles op, zodat je zeker weet dat het past. Ophangen doen we ook voor je. Wist je dat we ook elektrisch bedienbare gordijnen voor je kunnen installeren? Hier informeren we je graag over tijdens ons bezoek.

Benieuwd naar onze collectie gordijnen en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel.

Bekijk ook 

VLOEREN 

Trapbekleding

Onderhoud