Jaloezieën

Warm en chique

Speel met licht en privacy en geef je huis een warme en chique sfeer.

JALOEZIEËN

Jaloezieën hebben een warme en chique uitstraling, zeker in combinatie met een houten visgraatvloer geven jaloezieën je woning een klassieke uitstraling. Ook bij jaloezieën heb je keuze uit verschillende materialen, kleuren en breedtes. Dit type raambekleding kan eenvoudig op maat gemaakt worden en is met een geleid systeem ook geschikt voor kiep- en kantelramen.

Met jaloezieën kan je goed spelen met het licht en je privacy. Door de jaloezieën iets te kantelen krijg je voldoende licht binnen en heb je geen last van inkijk. Natuurlijk is het ook mogelijk om de jaloezieën helemaal te sluiten of open te zetten. Trek ze half omhoog voor een open vensterbank of laat ze helemaal zakken voor een behaaglijk gevoel. Met de ladderbanden kan je de jaloezieën je eigen uitstraling geven.

 

WAT IS EEN JALOEZIE?

Jaloezieën zijn horizontale, smalle lamellen. Door middel van een touw of ladderband blijven de latjes mooi compact bij elkaar en zijn ze allemaal tegelijkertijd te bedienen. Dit doe je door ze te kantelen (open of dicht) of ze in hun geheel omhoog of naar beneden te brengen.

 

WELKE SOORTEN JALOEZIEËN ZIJN ER?

Jaloezieën zijn in verschillende materialen verkrijgbaar met ieder z’n eigen voordelen.

  • Aluminium Jaloezieën zijn de klassiekers onder de jaloezieën en staan ook wel bekend als luxaflex. Het voordeel van aluminium is dat het in verschillende kleuren verkrijgbaar is, eenvoudig te reinigen en geschikt voor vochtige ruimtes.
  • PVC Jaloezieën kunnen goed tegen een stootje en zijn eenvoudig te reinigen. Door het kunststof zijn ze zeer geschikt voor vochtige ruimtes.
  • Bamboe Jaloezieën hebben een natuurlijke uitstraling en een mooie houtlook. Je kan ze in hun originele kleur laten of een kleur geven.
  • Houten jaloezieën geven een warme en luxueuze uitstraling aan je woning. Dit type jaloezie is tijdloos en een duurzame oplossing.

ADVIES, MEET- EN OPHANGSERVICE

In onze winkel informeren we je graag over de mogelijkheden van een jaloezieën en tonen wij graag onze collectie.

Is de keuze voor jaloezieën gevallen? Dan komen we bij je thuis alles opmeten en wanneer de bestelling klaar is ophangen.

Bekijk ook 

VLOEREN 

Trapbekleding

Onderhoud