Paneelgordijn

Stijlvol, modern en eigenzinnig

Paneelgordijnen zijn een stijlvolle, moderne, eigenzinnige en strakke vorm van raamdecoratie.
Verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren, lengtes en breedtes en zijn zowel lichtdoorlatend als verduisterend verkrijgbaar.

PANEELGORDIJNEN

Heb je een grote raampartij in je woning, zoals een schuifpui of een vide met doorlopende ramen? Dan lenen paneelgordijnen zich uitstekend als raamdecoratie. Ook wanneer je de akoestiek in je woning wilt verbeteren, zijn paneelgordijnen een goede keuze.

 

WAT ZIJN PANEELGORDIJNEN?

Paneelgordijnen zijn stroken gordijnen die bestaan uit verschillende schuifbare panelen. Dit zijn brede, verzwaarde stroken stof die je naast of achter elkaar hangt. Meestal zijn paneelgordijnen gemaakt van polyester. Er zitten geen vouwen in de gordijnen.

De paneelgordijnen worden verdeeld over meerdere rails, zodat je de paneelgordijnen helemaal open of dicht kunt schuiven, maar ook op een speelse manier kan plaatsen.

 

WANNEER KIES JE VOOR EEN PANEELGORDIJN?

Paneelgordijnen lenen zich uitstekend voor grote raampartijen zoals een schuifpui of hele hoge ramen. De brede stroken vallen prachtig wanneer ze een groot oppervlakte overbruggen. Daarnaast hebben paneelgordijnen een positief effect op de akoestiek, omdat ze geluid absorberen.

Als je een strakkere uitstraling wilt, zijn paneelgordijnen een goede keuze. En paneelgordijnen zijn geschikt om een ruimte op te delen. Ze fungeren dan als een scheidingswand, zonder de ruimte compleet af te sluiten.

 

WELKE SOORTEN PANEELGORDIJNEN ZIJN ER?

Paneelgordijnen zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar, startend vanaf 60 cm. De lengte is eindeloos. Paneelgordijnen zijn meestal gemaakt van polyester in verschillende looks. Zo kan je voor een linnen look kiezen door voor een meer open gewerkte structuur te gaan of voor kiezen voor een verduisterend paneelgordijnen met een dichte weving en gecoate achterkant. Paneelgordijnen zijn ook in semi-transparant verkrijgbaar.

 

ADVIES, MEET- EN OPHANGSERVICE

In onze winkel informeren we je graag over de mogelijkheden van een paneelgordijn en tonen wij graag onze collectie.

Is de keuze voor paneelgordijnen gevallen? Dan komen we bij u thuis alles opmeten en wanneer je bestelling klaar is ophangen.

Bekijk ook 

VLOEREN 

Trapbekleding

Onderhoud