rolgordijnen

Enkel of duo, creëer jouw sfeer

Creëer de sfeer die het beste bij jou past. Eenheid en rust met een enkel rolgordijn of speel juist met het licht door te kiezen voor een duo-rolgordijn. 

ROLGORDIJNEN & DUO ROLGORDIJNEN

Het rolgordijn is misschien wel een van de meest voorkomende raambekleding in Nederland. Logisch, want dit type raambekleding is praktisch, sfeervol en beschikbaar in alle soorten en maten.

 

WAT ZIJN DUO- EN ROLGORDIJNEN?

Het woord zegt het eigenlijk al, een rolgordijn is een gordijn op een rol. Door middel van een treksysteem, een koord of ketting kan je het gordijn in- en uitrollen. Het is ook mogelijk om het rolgordijn te voorzien van elektrische bediening.

Naast een rolgordijn, bestaat er ook het duo rolgordijn. Een gewoon rolgordijn bestaat uit een stuk stof en een duo rolgordijn bestaat uit twee soorten stof. Die zijn opgedeeld in stroken, waarvan meestal eentje doorschijnend is. Hierdoor kan je mooi spelen met het licht en de inkijk. Kies voor een complete verduistering, of voor een minimale lichtinval.

 

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden om een rolgordijn naar wens te maken zijn eindeloos. Zo heb je keuze uit kleur, materiaal, verduisterend of niet. Natuurtinten zijn sfeervol en hebben een rustig effect. Ook knalkleuren en stoffen met een print zijn mogelijk, wat leuk is voor een kinderkamer. Bij verduisterende rolgordijnen is het mogelijk om een andere kleur te kiezen aan de raamzijde. Aan de buitenkant van het huis heb je dan een mooi geheel, terwijl je aan de binnenkant per kamer kan variëren.

Nog een voordeel van een rolgordijn is dat deze zonwerend is. Op warme dagen is het dus verstandig om het rolgordijn te laten zaken en zo de warmte buiten te houden.

 

MEET & OPHANG SERVICE

Onze medewerkers meten altijd alles op, zodat je zeker weet dat het past. Ophangen doen we ook voor je.

Benieuwd naar onze collectie gordijnen en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel.

Bekijk ook 

VLOEREN 

Trapbekleding

Onderhoud