vouwgordijn

Creëer een aangename sfeer

Een vouwgordijn heeft een zachte en warme uitstraling, wat zorgt voor een aangename sfeer. 
Geef je huis een vriendelijke en landelijke uitstraling met deze gordijnen. 

VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen hangen net zoals rolgordijnen voor het raam. In plaats van dat je het gordijn rolt, vouwt deze zich op wanneer je hem omhoog trekt doormiddel van een koord of een ketting. Een vouwgordijn heeft een zeer luxe uitstraling en de praktische eigenschappen net zoals een rolgordijn.

 

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Maak keuze uit de mooie stoffen van de design-collectie van J.A.B., Silvera, Eijffinger, Kobe en Essente die op maat worden gemaakt in ons atelier. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor een strakke stof met de baleinen aan de voorkant voor een moderne uitstraling. Of een linnen beige stof met de baleinen aan de achterkant voor een meer landelijke uitstraling. Een stof met print of een vouwgordijn zonder baleinen is natuurlijk ook mogelijk. Net zoals verduisterende vouwgordijnen. Kies dan voor een dikke stof zoals velours, maar het is ook mogelijk om de achterkant te voorzien van een verduisterende coating.

 

MEET & OPHANG SERVICE

Onze medewerkers meten altijd alles op, zodat je zeker weet dat het past. Ophangen doen we ook voor je. Wist je dat we ook elektrisch bedienbare vouwgordijnen voor je kunnen installeren? Hier informeren we je graag over tijdens ons bezoek.

Benieuwd naar onze collectie vouwgordijnen en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel.

Bekijk ook 

VLOEREN 

Trapbekleding

Onderhoud