TAPIJT

WARM EN GELUIDSDEMPEND

Houd je van warme voeten en ben je op zoek naar een geluiddempend materiaal? Kies dan voor tapijt op je trap.

TAPIJT

De mogelijkheden van tapijt zijn eindeloos. Je kan kiezen tussen hoogpolig of laagpolig, zacht of wat ruwer materiaal. Daarnaast is tapijt in allerlei kleuren en dessins verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om twee kleuren en soorten tapijt naast elkaar te leggen. Zo kan je bijvoorbeeld een sierrand maken aan de zijkanten van de trap.

Het is zelfs mogelijk om je trap te bekleden met een karpet. Heb je een mooi karpet gezien in onze winkel? Twijfel dan niet om ons te vragen wat de mogelijkheden zijn om deze te gebruiken als trapbekleding.

 

DE VOORDELEN VAN TAPIJT OP JE TRAP

Tapijt heeft een warme uitstraling en is ook lekker warm en zacht aan je voeten. Daarnaast heeft het een hoge geluiddemping, wat in sommige gevallen zeker gewenst is.

 

OPEN OF GESLOTEN TRAP

Bij een gesloten trap bekleden we ook de stootborden met tapijt. Bij een open trap zullen wij ook de onderkant van de treden bekleden, waardoor je een mooi geheel hebt.

 

MOGELIJKHEDEN EN AFWERKING

Wij werken altijd met hoogwaardige materialen waardoor je trapbekleding jarenlang mooi blijft. Het is mogelijk om de treden te voorzien van verlichting en de wangen van de mee te bekleden. Wij kunnen ook voorzien in een bijpassende trapleuning.

Kom langs in onze winkel om de gehele collectie te bekijken. We komen ook graag langs om je te adviseren wat de beste keuze is voor jouw trap en interieur.

Bekijk ook 

VLOEREN 

Raamdecoratie

Onderhoud