Traplopers

Ultiem klassiek

Ben je op zoek naar de ultieme klassieke look voor een trap? Dan is een traploper hetgeen dat je zoekt. Een traploper is een strook tapijt over de gehele lengte van je trap dat vast wordt gezet met roedes aan te treden. Dit geeft een ultiem chique en klassieke uitstraling.

TRAPLOPER

DE VOORDELEN VAN EEN TRAPLOPER

Met een traploper kan je verschillende materialen trapbekleding met elkaar combineren. Bijvoorbeeld wanneer je een houten trap hebt of wilt en toch de warmte en zachtheid van tapijt wenst.

Een traploper heeft een warme uitstraling en is ook lekker warm en zacht aan je voeten. Daarnaast heeft het een hoge geluiddemping, wat in sommige gevallen zeker gewenst is.

MOGELIJKHEDEN EN AFWERKING

Wij bieden traplopers in allerlei soorten tapijt en kleuren. Daarnaast zijn de randen af te werken met gestikte sierranden van stof, leer of enkels stiksels. De roedes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga je voor een complimenterende kleur of voor meer gewaagdheid door een contrasterende kleur te kiezen. Een traploper is alleen mogelijk bij een gesloten trap.

Wij werken enkel met tapijt en roedes van hoogwaardig materiaal die in ons eigen atelier worden afgewerkt. Hierdoor weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van jouw traploper.

Kom langs in onze winkel om de gehele collectie te bekijken. We komen ook graag langs om je te adviseren wat de beste keuze is voor jouw trap en interieur.

 

Bekijk ook 

VLOEREN 

Raamdecoratie

Onderhoud