pvc vloer

Eindeloze mogelijkheden en ijzersterk

PVC vloeren zijn in verschillende formaten en designs  beschikbaar. Zo kan je kiezen voor stroken, waarmee je de look van een houten vloer nabootst.
Zelfs visgraat en een Hongaarse punt is mogelijk. Of kies voor tegels en creeer de look van een plavuizen vloer.

PVC VLOER

Dit type vloer is vrij nieuw. Een PVC vloer bestaat volledig uit kunststof en is afgewerkt met een toplaag in bijvoorbeeld hout- of steenlook. PVC is iets gevoeliger voor krassen dan laminaat, maar wel een betere geleider voor vloerverwarming.

 

DE VOORDELEN VAN PVC

Een PVC vloer is uitstekend te gebruiken in vochtige ruimtes, zoals de badkamer of keuken en daarom een goed alternatief voor tegels. Nog een voordeel van PVC is dat het zeer geluiddempend is en van nature al warm aanvoelt. Daarom is een PVC vloer zeer geschikt in appartementen of op de bovenverdieping van een woning.

Een belangrijk voorwaarde voor het leggen van een PVC vloer is dat de ondervloer recht is. Wij kunnen de ondervloer egaliseren. Soms is het nodig om de vloer eerst uit te vlakken. Ook hier helpen wij je graag mee.

Wij werken met uitsluitend met de PVC vloeren van J.A.B., Mflor en Douwes Dekker en garanderen hierdoor uitstekende kwaliteit en jarenlang plezier van jouw gekozen vloer.

Wil je weten of PVC de beste keuze is voor jouw woning? Of ben je benieuwd naar ons aanbod? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.

Bekijk ook 

Raamdecoratie

TRAPBEKLEDING

ONDERHOUD