Diepte reiniging

Boost voor je vloer

In huis wordt geleefd en dat zie je terug op de vloer. Lastig te verwijderen vlekken, looproutes die zichtbaar zijn.
Je vloer kan wel een opknapbeurt gebruiken, maar je wilt je vloer nog niet kaal laten schuren.

OPFRISSEN HOUTEN VLOER

Wij hebben de oplossing! Laat je vloer opfrissen met een dieptereiniging.

Een dieptereiniging is een boost voor je houten vloer. Met een speciale machine en reinigingsmiddel van Bona wordt je vloer intensief gereinigd. Hierdoor krijgt je vloer weer een frisse uitstraling en ziet die eruit als nieuw.

HOE WERKT HET?

Voor een dieptereiniging gebruiken we de krachtige schrobzuigmachine van Bona, de Bona PowerScrubber. Daarbij gebruiken we de Bona Deep Clean Solution reinigingsmiddel. Deze twee zorgen ervoor dat je houten vloer weer een frisse uitstraling krijgt.  Het reinigingsmiddel Bona Deep Clean Solution weekt hardnekkig vuil los en de ronddraaiende borstels van de schrobzuigmachine verwijderen het vuil. De krachtige waterzuiger in de machine zorgt voor het goed droogzuigen van de houten vloer, zodat er geen schade aan het hout kan ontstaan. De combinatie van de machine en het reinigingsmiddel verwijdert vastgelopen vuil, hardnekkige vlekken en strepen en zo ziet jouw vloer er weer uit als nieuw.

Wil je meer over de dieptereiniging weten of een afspraak maken voor een dieptereiniging? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel.

DIEPTEREINIGING OF RENOVATIE?

Een dieptereiniging is een boost voor je houten vloer, zonder dat het zijn karakter verliest. Juist bij houten vloeren is het mooi als er een karakter ontstaat. Met schuren verlies je dit karakter, maar met een dieptereiniging niet. Je vloer ziet eruit als nieuw en behoudt de doorleefde en authentieke uitstraling.

Soms is het beter om de vloer wel te renoveren en dus te schuren. Bijvoorbeeld bij hele grote en diepe krassen. Wil je weten wat het beste is voor jouw vloer? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel. We geven je graag vrijblijvend advies.

Voordat we beginnen aan een dieptereiniging of renovatie komen we altijd langs om de vloer op te nemen. Als de specialist kunnen wij het beste bepalen wat jouw vloer nodig heeft als we hem ook daadwerkelijk zien. Wij gaan dus nooit zomaar aan de slag.

Bekijk ook onze 

VLOEREN 

Bekijk ons aanbod en de mogelijkheden

Trapbekleding

Bekijk ons aanbod en de mogelijkheden

Raamdecoratie

Bekijk ons aanbod en de mogelijkheden