Onderhoud vloeren

De eyecatcher van je huis verdient aandacht en onderhoud. Het onderhouden van een vloer hoeft niet lastig te zijn, zeker niet wanneer je producten gebruikt die voor jouw gekozen vloer bestemd zijn. Wij adviseren altijd bij aankoop van een vloer welke producten dat zijn en hoe je deze gebruikt. Een houten vloer heeft, afhankelijk van de gebruik intensiteit, zo nu en dan groot onderhoud nodig. Denk hierbij aan een diepte reiniging of schuren, daar waar nodig herstellen en opnieuw afwerken. Ook hier helpen we je graag mee.

Dagelijks onderhoud houten vloer

Dag in, dag uit genieten van een houten vloer? Met deze 4 stappen houd je jouw vloer in optimale conditie. Zodat jij jaren geniet van een mooie en goed verzorgde houten vloer.

Bona reinigingsmiddel

Opfrissen van houten vloer

In huis wordt geleefd en dat zie je terug op de vloer. Lastig te verwijderen vlekken, looproutes die zichtbaar zijn. Na een diepte reiniging is de vloer weer als nieuw. Weten of die iets voor jou is?

bona-deep-clean-solution

Renoveren van houten vloer

Een houten vloer is gevoelig voor krassen en slijtage plekken, maar deze zijn eenvoudig bij te werken. Na 3 – 5 jaar is het raadzaam om de houten vloer te schuren en opnieuw te behandelen.

img_7625

Onderhouds- en reinigingsmiddelen

In onze winkel vind je onderhoudsmiddelen en schoonmaakproducten voor ieder type vloer. Tevens geven wij advies hoe je deze producten het beste kan gebruiken op jouw vloer, zodat jij jarenlang kan genieten van een mooie vloer.
Op zoek naar onderhoudsmiddelen of schoonmaakproducten voor je vloer? Kom langs in de winkel, neem telefonisch contact op of stuur ons een mail.

PVC en Laminaat

Voor het reinigen van PVC of Laminaat bieden wij de producten van Lecol. Voor laminaat raden wij de Lecol Laminaat Refresher aan en voor PVD de Lecol PVC Cleaner.

 

Houten vloeren

Voor houten vloeren hebben wij onderhoudsmiddelen van diverse merken, zoals Bona, Woca, Osmo en Royal. Welke het beste voor jouw vloer is hangt af van verschillende factoren. Na het leggen van de vloer adviseren we je hier graag over.

Heb je een bestaande houten vloer en ben je op zoek naar een passend reinigings- en onderhoudsmiddel? Kom langs in onze winkel en wij geven je passend advies.

Spray mop

Voor het reinigen van je houten vloer adviseren wij de handige en wendbare Premium Spray Mop van Bona. Dit is een hoogwaardige spraymop die bestaat uit een handige cartridge met Bona Houten Vloer Reiniger en de Bona Microfiber Cleaning Pad (Reinigingspad).

Met deze mop reinig je eenvoudig lokale vlekken of de gehele oppervlakte van je vloer. De cartridge is eenvoudig na te vullen met Bona reinigingsmiddel en de reinigingspad zijn ook los verkrijgbaar in onze winkel.

Tapijt en karpet

Een vlek in het tapijt? Met de producten van James is dat binnen de kortste keren verleden tijd. Heeft het tapijt een complete en professionele reiniging nodig? Dan helpen wij je graag!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.