Vloer Renovatie

Zo goed als nieuw 

Is je houten vloer erg beschadigd, wil je een compleet andere look voor je vloer of houd je niet van het doorleefde karakter?
Dan is het renoveren van je houten vloer een goede optie. Wij van Le Chique voeren deze klus van a to z voor je uit, zodat jij er geen omkijken naar hebt en weer kan genieten van een prachtige vloer die er als nieuw uitziet.

RENOVATIE

Met renoveren schuren we de huidige toplaag van de vloer. Diepe krassen worden opgevuld en waar nodig vervangen we zelfs planken. Het schuren gebeurt met een speciale machine van Bona dat de hoeveelheid stof beperkt, waardoor je daar weinig last van hebt. Natuurlijk plakken we alles zo goed mogelijk af. 

Na het schuren wordt de vloer gelakt of geolied. Nu kan je kiezen voor een compleet andere afwerking of kleur, maar je kan natuurlijk ook de vloer in zijn oorspronkelijke staat herstellen.

Vooraf aan een renovatie komen wij altijd langs om te bepalen en te bespreken wat het beste is voor jouw vloer. Misschien is een diepte reiniging wel voldoende.

Wil je vooraf meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.

Bekijk ook onze 

VLOEREN 

Bekijk ons aanbod en de mogelijkheden

Trapbekleding

Bekijk ons aanbod en de mogelijkheden

Raamdecoratie

Bekijk ons aanbod en de mogelijkheden